Topp 10 moteblogger for menn

Når det kommer til å finne kvinnelige bloggere du så og si velge og vrake. For menn, derimot, kan letingen etter mannlige motebloggere være vanskelig. Heldigvis har vi laget en liste for å gjøre letingen litt enklere. Her er 10 herreblogger hvor du kan hente inspirasjon til din egen stil.

  1. Your Mirror Style

Lorenzo Liverani er bloggeren bak Your Mirror Style. Han skriver om reising, livsstil og mote. Selv skriver han på Facebook-siden sin at han prøver å ha mote som er for helt normale mennesker. Han viser hverdagsantrekk som passer til alle menn – ikke kun mange farger og nye trender, men også de helt enkle antrekkene som passer til hverdags.

Your Mirror Style – Instagram @liveranilorenzo

  1. Joey London

Med et utseende som likner på Zayn Malik er britiske Joey berømt for å eksperimentere med trender som sølvgrått hår og forskjellige trendy tekstiler.  Han skriver om sitt daglige liv som er fylt med spennende reiser og opplevelser. Her får du ikke bare inspirasjon til mote men også til reising og livsstil.

Joey London – Instagram @joeylondonstyle

  1. Off The Cuff

Chris Hogan er en prisbelønnet moteblogger og livsstils påvirker som blander en klassisk stil med moderne elementer. Han deler personlige bilder med leserne sine i tillegg til jevnlig ha konkurranser og produktanmeldelser.

Off The Cuff – Instagram @offthecuffstyle

  1. Scout Sixteen

Den unge globetrotteren deler hverdagen sin om reising, mote og musikk. Klesstilen hans er en blanding av avslappet og kul. Bloggen er veldig personlig og du føler at han virkelig deler livet sitt med leserne. Han deler alt fra både musikklister til personlige tanker.

Scout Sixteen – Instagram @justinliv

  1. I Am Galla

Den 25 år gamle Adam Gallagher er bloggeren som står bak I Am Galla. Med sine 2 000 000 følgere på Instagram, deler han antrekksbilder og flotte bilder fra de mange reisene sine hver uke.  Hans klassiske stil vil inspirere enhver stilfull mann.

I Am Galla – Instagram @iamgalla

  1. This Fruit Blogs

Sean Santiago er bloggeren bak den kjente siden This Fruit Blogs. Reisen til Santiago startet ved at hans tidligere kjæreste la ut antrekksbilder av hva han hadde på seg på sin Instagram-konto. Dette ble en så stor snakkis at han startet å blogge om mote. Dette til glede for alle motefans verden over. Her får man kunnskap om mote, design og livsstilen til Sean Santiago.

This Fruit Blogs – Instagram @sean_santiago

  1. The Gentleman Blogger

Matthew Sorpas er en herreblogger for The Gentleman Blogger. Han ble tildelt en plassering over beste kledde menn i 2010 av det britiske motemagasinet Esquire U.K. Han er kjent for sin klassiske og elegante stil og ble nylig anerkjent for den ved å motta en pris for å være blant de topp 10 best kledde menn på Instagram av British GQ.

The Gentleman Blogger – Instagram @matthewzorpas

  1. Style Society Guy

Jamal er navnet på bloggeren bak Style Society Guy. Han bor i New York hvor han tar bilder av antrekkene sin New York livsstil. På siden av å dele livet sitt på bloggen skriver han også artikler for nettsiden details.com.

Style Society Guy – Instagram @stylesocietyguy

  1. One Dapper Street

Tyske Marcel Floruss er bosatt i New York og blogger om sin lidenskap, nemlig mote. Han blogger om hvordan det er å leve i New York i tillegg til å dele hverdagsbilder av antrekkene sine. Marcel beskriver seg selv som “A German dude who loves fashion and all that goes with it.”

One Dapper Street – Instagram @ marcelfloruss

  1. Kate Loves Me

Sist, men ikke minst finner vi Pelayo Diaz som bor i Madrid. Han blogger om livsstil og mote og er ikke redd for å skille seg ut ved hjelp av kule tilbehør og lekne farger. Han begynte å skrive i 2007, og siden den gang har bloggen hans blitt populær over hele verden.

Kate Loves Me – Instagram @princepelayo

 

 

Published by