Herreklokker for spesielle anledninger

Klokker er nok et av de mest brukte tilbehøret når det kommer til herresmykker. Siden det finnes uendelig mange forskjellige klokker for menn i ubegrenset design og farger, kan det være en utfordring å finne klokken som passer best til personligheten din, og for å ikke snakke om til resten av garderoben din. Her er noen stilfulle klokker som passer ekstra godt til de spesielle anledningene.

Et klassisk design

Den klassiske klokken er en klokke som er diskré nok til å ikke ta oppmerksomheten vekk fra antrekket ditt, men fremdeles er med på å gjøre antrekket ditt komplett. Til formelle anledninger hvor du skal bruke dress kan det være en fordel å velge en klokke som matcher designet på resten av tilbehøret ditt. Har du for eksempel et svart skinnbelte og sko bør du gå for en klokke med et enkelt design og en lærrem i samme farge. Dersom du har brunt belte og brune sko bør du dermed velge en klokke med en reim i brun lær. Ved å matche tilbehøret vil du med en gang se mer stelt ut – uten at det ser ut som om du har prøvd for hardt.


Se flere herreklokker hos Trendhim

Designet som gjør at du skiller deg ut

I motsetning til den første klokken er disse klokkene en skikkelig samtale-starter – en klokke som absolutt vil bli lagt merke til. Det er klokken som andre vil kommentere og gi deg komplimenter for så dersom du velger en slik klokke er det bare til å forberede deg på mange blikk. For at blikkene skal være positive er det viktig at man tenker på hvilket antrekk man bruker. Siden dette blir sett på som en statement-klokke er det viktig at den ikke ødelegger antrekket. Det er det også viktig at man bærer en slik klokke med stolthet, det er viktig å vise at det er du som bærer klokken og ikke omvendt. Dette er veldig viktig å ta i betraktning før man går til innkjøp av en statement-klokke. Utvalget av slike klokker er stort – du kan finne klokker i alle slags mulige farger og fasonger. Dersom du er uskikker på hvilken du bør kjøpe er det viktig å finne et design som gjenspeiler din egen personlighet.

Bilder: Trendhim

Vintage design – lommeuret

Dersom du ønsker å dra den skikkelig ut, er et lommeur midt i blinken. Du forbinder kanskje lommeur med gamle filmer fra 1800-tallet. I senere tide har de blitt erstattet av klokkene vi i dag har rundt håndleddet i stedet for å feste dem til stoffet på antrekket. Vi ser at selv om det var i motebilde før, har det likevel begynt å komme inn i motebildet i dag. Med å bruke et lommeur i stedet for en klokke vil du få en mer vintage stil som er med på å skille deg ut fra mengden. I spesielle anledninger når alle menn bruker dress kan det være vanskelig å skille seg ut, men dersom du da velger et lommeur i stedet for klokke vil du garantert skille deg ut!

Bilder: Trendhim

Aller viktigst å føle seg komfortabel

Uansett hvilke klokke du bestemmer deg for er det viktig at du selv er komfortabel med å bruke den. En klokke er glasuren på kaken – det som gir antrekket ditt en helhet. Dersom du derimot ikke liker at andre kan se at du bruker klokke men likevel vil se stelt ut, kan det være en ide og investere i en klokke med et klassisk design som står til resten av antrekket ditt, slik som helt i begynnelsen av dette innlegget. Dersom du føler deg mer modig kan det være kult å prøve seg på en klokke med særpreg – kanskje til og med et lommeur?

 

Published by