10 MOTEBLOGG-FAVORITTER

Det kryr av motebloggere på nettet – noe som gjør at det kan bli vanskelig å finne de aller beste. Fortvil ikke – vi er her for å hjelpe deg! I listen under kan du finne våre topp 10 moteblogg-favoritter som er verdt å lese.  

  1. Song of Style

Aimee Song ble verdenskjent etter hun startet opp sin egen blogg, Song of Style, tilbake i 2008. Hun er en interiørdesigner bosatt i LA og det gjenspeiles i stilen hennes. Hun er kjent for å ha en avslappet og kul stil. På bloggen skriver hun om reising, motevisninger og har også inspirasjon til interiørelskerne.

Song of Style – Instagram @songofstyle

 

  1. The Blonde Salad

The Blonde Salad, også kjent som Chiara Ferragni, er en av de mest profilerte motebloggerne i verden med sine 4.6 millioner følgere på Instagram. Den italienske bloggstjernen oppdaterer daglig med trender, outfit-bilder og sin personlige stil. Dette er bloggen å følge dersom du trenger inspirasjon til hva som er in av farger og materialer til enhver årstid.

The Blonde Salad – Instagram @chiaraferragni

 

  1. Sea Of Shoes

I åtte år har 22 år gamle Jane Aldridge delt hennes personlige liv og stil gjennom bloggen Sear Of Shoes. Hun har en blandingsstil med fokus på retro mote og mote fra andre tidsperioder – dersom du trenger inspirasjon til vintage looken din er dette absolutt bloggeren å følge med på.

Sea Of Shoes – Instagram @seaofshoes

 

  1. Nadia Aboulhson

Nadia startet sin plus-size moteblogg som en reaksjon på at de fleste bloggere kun hadde en kroppstype. Hun er i dag veldig populær og har til og med lansert sin egen kleskolleksjon i tillegg til å ha samarbeidet med nettbutikken Boohoo – alt dette til tross for sin unge alder.

Nadia Aboulhson – Instagram @nadiaaboulhosn

 

  1. Gary Pepper Girl

Med sin vakre stil har den kjente bloggeren Nicole Warne delt sin personlige stil med hele verden. Hun er en av de mest berømte bloggprofilene i hele verden og deler daglig bilder av sine elegante antrekk.

Gary Pepper Girl – Instagram @garypeppergirl

 

  1. Fashion Me Now

Den tidligere moteredaktøren, Lucy Williams bruker nå all tiden sin på bloggen Fashion Me Now. Hun deler de heteste trendene med leserne sine. Hennes personlige stil er uanstrengt og inneholder ofte mye skinn og denim.

Fashion Me Now – Instagram @lucywilliams02

 

  1. The Frugality

Alexandra Stedman er også en tidligere moteredaktør som nå er blitt fulltidsblogger. Hun er ofte på reise rundt i verden og har mange baller i luften. Hvis du planlegger å reise til utlandet må du få med deg guidene hennes om byene hun har besøkt.

The Frugality – Instagram @thefrugality

 

  1. We Wore What

Hun er en IT-girl fra New York – Danielle Bernstein gjør alle misunnelig i de kule, uanstrengte antrekkene sine. Det er spesielt bruken av tilbehør hun er kjent for – noe vi blir veldig inspirert av.

We Wore What – Instagram @weworewhat

 

  1. Gabi Fresh

Gabi Gregg er bloggeren bak Gabi Fresh. Hun blogger om å ha det gøy med mote og om å ignorere mainstream stereotypiske moter.

Gabi Fresh – Instagram @gabifresh

 

  1. The Haute Pursuit

Sist men ikke minst, Vanessa som står bak bloggen The Haute Pursuit. Hun blogger om reising, livsstil og mote. Dersom du trenger inspirasjon til nye antrekk og trender er dette absolutt bloggen for deg!

The Haute Pursuit – Instagram @thehautepursuit

 

 

 

 

 

 

 

 

Published by